17 december 2016
15:30

Timrå IBC

Referat: Granlo BK Röd - Timrå IBC

Match mot Granlo Röd som visade att de eskulle bli en gämn drabbning vi kommer ut bättre taggad i denna match och gör 0-1 genom Albin 1:40 i den första perioden en smakstart men 6 min i perioden kommer 1-1 tycker faktiskt är lite oretvist för vi har bollen 85% av periden men 14:25 kommer ett otroligt fint pass från Noha till Arvid som sätter upp den säkert uppe i nättaket går till periodvila med 1-2 . Andra perioden blir ett ställningskrig och slutar 0-0 . Jag tycker vi för matchen hela vägen men dom lyckas att göra 2-2 12.19 och då känns de tungt för jag tycker att alla grabbar sliter mycket i denna match men man hinner knappt luta sig bakåt , för då jobbar vi ner bollen i anfallszon ogge och lukas snurrar lite bakom mål och vips så leder vi igen , Lukas har gått köksvägen som så många gånger för lurar målis lite till höger och går vänster .
Nu blir de några jobbiga minuter men vi reder ut de bra och tar våran andra vinst för dagen.